Hulladék-bálázó gépek Bálasúly: 300-650 kg 25-85 tonnás bálázó, félautomata, szállítószalag, perforátor, üvegdaráló, kemény műanyag terminátor… 

Az LSM hulladékkezelő gépek megérkeztek Magyarországra! Kínálatunkban az 5 – 8 – 16 tonnás kis-bálázótól az alacsony belmagasságú kereszt hidraulikás 25 tonnás géptípuson át,  az 50-65-85 tonnás speciális függőleges bálázóktól a 4 féle választható betöltő-garattal rendelhető, szállítószalaggal és vagy perforátorral is  kiegészíthető 50-70-80 tonnás vízszintes  félautomatákig válogathatnak. Üvegdaráló, kemény-műanyag- és gumibálázó,  hordóprés és több kamrás gépek is a termékpalettán. Napelem, dízel meghajtás, traktor vagy targonca-hidraulikáról üzemeltethető verziók… 110 Voltos vagy dízel hajtású nagygép?  380V-os kisgép? … minden megoldható! A lehetetlen nem létezik! 

Magas széntartalmú acél, megerősített, nagy teherbírásnak ellenálló ajtó-elemek, préslapok, fém bálakidobó, magas minőségű de egyszerű elektronika, olcsó szerviz és rengeteg opció! 

Az LSM küldetése:

Leghatékonyabb gépek legalacsonyabb fenntartási költségek mellett! 

 

Mezőgazdasági múlttal rendelkező gyártó-csapat, a "Minden körülmények között működik" és "Ami jóféle vasból van, azon nem fog az idő" elvek követői. Az LSM-nél megtanuljuk, hogy "ami elromolhat, az el is romlik... de nem nálunk! " Több, mint 9000 működő bálázó világszerte. Magyarországi saját statisztika: 2017 november vége óta 32 db. átadott bálázógép, nulla meghibásodás!

– Minőségi elektronika: elérhető áron, bárhol kapható, egyszerűen pótolható alkatrészek.

– Külső elektromos szekrény a legegyszerűbb és legolcsóbb szervizeléshez.

– Csúcsminőségű hidraulika olaj = télen-nyáron üzembiztos működés. 

-E-power intelligens anyagválasztó.

-Növelhető motorteljesítmény

LSM a hulladékgazdálkodó vállalkozások problémáira felkészült és speciális igényeket kielégítő, strapabíró robusztus eszközei. Hidegben, melegben, porban, a hulladékok extrám tárolási és feldolgozási körülményeihez fejlesztett teljesítmény-orientált berendezések. A legmodernebb kényelmi opciók már elérhetők: beépíthető elektronikus súlymérés, távoli elérhetőség/kommunikáció, intelligens anyag/tömörítő nyomás választó, napelemes áramellátás. 

Tudomány, technika, tapasztalat és megvalósítás és eredmények       =

Az LSM gyártó mérnöki csapata.   

Várjuk megkereséseiket!

Mail címünk:

info@lsmhungary.hu