Mi a különbség?

 

hulladékprés vagy bálázó?

Hol melyik gépre van szükség?  Milyen  hulladékhoz melyik a legjobb gép? 

A vállalkozások mindennapi gördülékeny hulladékkezelésére több mint 40 éve olyan eszközök állnak rendelkezésre, melyek eredményesen végzik a szemét kezelést. Lassan 10 éve alakul az a vállalkozói szemlélet hazánkban is, mely a hulladékra nem csak felesleges költség-faktorként tekint, hanem „szükséges-rossz” melyet probléma-mentessé kell tenni. Mi ehhez értünk, ebben tudunk segíteni. 

Abban segítünk a cégeknek, hogyan legyen bevételük a hulladékból

Rendezett cég környezetet szeretnének? Jó lenne csökkenteni a kukák számát? Nem fizetne többé feleslegesen magas szemét számlákat?  

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a vállalkozás hulladékaiból olyan minőségi és hosszú távon megbízhatóan működő speciális eszközre van szükségük, mely első sorban az összes hulladékokkal kapcsolatos problémát megszünteti, és nem mellesleg bevételt termel a hulladékok legmagasabb áron történő eladásából.

Kétféle hulladék típus van, melyekkel eredményesen fel lehet venni a harcot a vállalkozások mindennapjaiban is.

Hulladék típus

Újrahasznosítható

Nem újrahasznosítható

Példák hulladékokra, hulladék típusok

 

papír, karton, fólia, textil, gyártás- hulladékai, bigbag zsák, nátron zsák, műanyag dobozok, rekeszek,  

kommunális hulladék (háztartási szemét)

Költségcsökkentés  

1. lépés

szelektálás: alaposan, külön-külön anyag-fajtánként. Minél tisztább, egynemű a hulladék, annál magasabb az eladási ára!  

szelektálás: minél kevesebb a kommunális szemétben az újrahasznosítható hulladék, annál kevesebb lesz a magas díjon elszállított szemét!

Költségcsökkentés  

2. lépés

tömörítés, bálázás: a legjobban tömörített hulladékok foglalják a legkevesebb helyet. A legtömörebb hulladékok tárolása és szállítása a legolcsóbb. A legtömörebb bálák ára a legmagasabb a hulladék-kereskedelmi piacon.

tömörítés, hulladékpréselés: a kommunális hulladékok tömörítetlen formában 40-70% levegőt tartalmaznak. Hogyha ezt a levegőt nem préseljük ki a kukákból, akkor a levegő szállításáért is fizetünk.  

Hulladékkezelés eszközei

 

bálázógép, hulladék-bálázó, karton bálázó, papír bálázógép, papírprés néven is találkozunk vele.   Kisebb, közepes, nagy és hatalmas hulladék mennyiségekhez széles termék skálát kínálunk.

hulladékprés, szemétprés, kukatömörítő, kukaprés nevekre is hallgat. A levegőt kipréseli a szemét közül, 50-75% -ban csökkenti a hulladékok térfogatát.

 

Konkrét gép típusok

Bálázógép

 

Hulladékprés 

Előnyök

minimális hulladék, maximális bevétel, hulladéklátvány-mentes cég környezet, környezetvédelem, zöld arculat, elégedett munkatársak és ügyfelek, vásárlók.  

minimális hulladék költség, tiszta, hulladéklátvány-mentes cég környezet, elégedett munkatársak, ügyfelek és vásárlók.  

Az a kérdés, hogy:

Szeretnének profi hulladékkezelést, vagy maradnak a rémes szemét-állapotoknál? Szeretnének végre Önök is profitálni a cégük hulladékaiból, vagy keressen több pénzt továbbra is más rajta? Szeretnének mindig problémamentes hulladékkezelést, vagy ezentúl is becsukott szemmel nézni a szemetet és a magas számlákat?

Hogyha változtatna, itt az ideje egy ingyenes konzultációnak! Jelentkezzen most! 

Feltérképezzük a jelenlegi helyzetet, javasoljuk a változtatásokat, bemutatjuk a szükséges eszközt, segítünk az ideális hulladékos partner kiválasztásban, a legmagasabb hulladékárak megszerzésében.

A helyes döntését kedvezményes promóciónkban tovább érvényesítheti! A gyorsaságot jutalmazzuk!

Jelentkezzen most, és egy 30 napig felhasználható,  kedvezményekre jogosító promócióval ajándékozzuk meg!

Kérje a részleteket most! 

Ingyenes konzultáció

info@lsmhungary.hu

Hívjon minket

+ 36 30 950 3968

Email

info@lsmhungary.hu
office@zebrapack.hu