Bálázógép

Az LSM bálázógép termékcsaládja a legkisebb hulladék mennyiségektől, a speciális kezelést igénylő tömörítő gép típusokon át, a félautomata bálázó gépekig a teljes hulladékpaletta és mennyiség, valamint hulladékprobléma kezelésére kínál berendezéseket. A hulladék specialista csapatunk sok év tapasztalatával az Önök egyedi problémáira és mennyiségek/hulladék típusok alapján készít és valósít meg komplex hulladékkezelési stratégiát. Munkánk nyomán és az LSM bálázógép, hulladékprés gépeinek köszönhetően drasztikus szemétdíj csökkenés és jelentős bevétel termelődik a hulladékból. A problémák és járulékos költségek is megszűnnek.

Az LSM bálázógép, hulladékprés és tömörítő gépek robusztus kialakításúak, nagyon strapabíróak és a leghosszabb élettartamúak.

Kattintson a Hulladékakadémia menüpontra, ahol díjmentesen elérhető oktató/tájékoztató anyagainkat találja. Írásainkat, beszámolóinkat azért készítjük, hogy minél több vállalkozás megismerhesse a problémamentes hulladékkezelés, a modern hulladékgazdálkodás és a hulladékból bevétel lehetőségét is.

Kérdéseiket, konzultáció-kérésüket várjuk szeretettel!

info@lsmhungary.hu

Összesen 6 találat