Eszközfejlesztés pályázatokkal

Van egy Önöknek megfelelő aktuális pályázat? 

Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot azonnal! 

Pályázatos árajánlat készítés ~ 2 órán belül

Kérjük, hogy pályázathoz szükséges sürgős árajánlat-kérését telefonon megadni szíveskedjenek!

Email-en várjuk: cég neve, székhelye, képviselő személy neve, elérhetőségek. Kapcsolattartó elérhetőségei, határidő. Eszközzel kapcsolatban: segítünk a választásban, hogyha van konkrét gép típus, akkor kérjük megadni szíveskedjenek.

info@lsmhungary.hu

tel: +36 30 950 3968 

Legutóbbi ilyen lehetőség…    kattintson IDE >> 

határidő: június 29

üvegdaráló gépünk ennek megfelel!  részletek ITT >>

1.1.  Üveg csomagolási hulladék innovatív gyűjtési rendszerének támogatása Üveg csomagolási hulladék begyűjtői hálózat fejlesztése az üveg csomagolási hulladék hasznosítási arányának növekedését elősegítő innovatív hulladékgyűjtési rendszereknek megvalósításával (pl. az áruházak, üzletláncok és a HoReCa szektor szereplői részvételével „ 2018. évi fejlesztési pályázat” Pályázati azonosító: FM-FPR/2018-01. 2/32 létrehozandó gyűjtői rendszerek). A támogatás területe a gyűjtői rendszerhez kapcsolódó gyűjtőkonténerek, gyűjtőedényzetek beszerzését célozza

………………………………………………..

Hulladéktömörítő és bálázó gépeink választéka ITT >> 

1.3. Hulladéktömörítő gépek, bálázó gépek beszerzése

VII. PÁLYÁZÓK KÖRE A jelen hulladékgazdálkodási iparfejlesztésre fordítható pályázat elnyerésére pályázatot nyújthatnak be a termékdíjköteles termékekből származó hulladékok anyagában történő „ 2018. évi fejlesztési pályázat” Pályázati azonosító: FM-FPR/2018-01. 7/32 hasznosítását vagy anyagában történő hasznosítása mellett gyűjtését és/vagy előkezelését is végző alábbi vállalkozások: 1. kettős könyvvitelt vezető, Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség (a továbbiakban: EGT) államaiban székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező bejegyzett gazdasági társaság, Gazdálkodási forma szerinti osztályozási kód: 113 (korlátolt felelősségű társaság), 114 (részvénytársaság), 117 (betéti társaság), 121 (szociális szövetkezet), 128 (foglalkoztatási szövetkezet), 129 (egyéb szövetkezet), 2. Egyéni vállalkozó (a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény 3. §-ban meghatározottak szerint) feltéve, hogy nem tartoznak az EVA hatálya alá. Gazdálkodási forma szerinti osztályozási kód: 231 (egyéni vállalkozó), 232 (egyéb önálló vállalkozó) együttesen a továbbiakban: pályázó.

Ne késlekedjen! Kérjen ajánlatot most! 

info@lsmhungary.hu

KINEK ÉRDEMES PÁLYÁZNI

Általánosságban elmondható, hogy azok a cégek adhatnak be pályázatokat, amelyeknek van legalább egy lezárt üzleti éve, van legalább egy bejelentett alkalmazottja, a fő tevékenységi köre és a székhely megfelel az adott pályázat szerinti támogatottak körének. Akár saját pályázatíróval kívánják a dokumentációt elkészíteni, akár ajánlásokat szeretnének, minkét esetben tudunk segíteni a pontos árajánlat és a kiegészítő dokumentáció elkészítésében. Pályázatos árajánlat igényét jelezze mielőbb!

info@lsmhungary.hu

Soron kívüli árajánlat

Most értesültek egy remek pályázati lehetőségről? Kérjék árajánlatunkat a megálmodott hulladéktömörítő gépre. Rövid határidővel, a pályázatban kiírt előírásnak megfelelően elkészítjük és küldjük a szükséges dokumentációt.

Gépválasztáshoz segítség

Melyik hulladékkezelő berendezés felel meg a pályázatban kiírt támogatható eszköz beszerzésnek? Melyik az a hulladéktömörítő gép, ami az Önök hulladékkal kapcsolatos problémáira maximális megoldást biztosít hosszú évtizedekig?   Segítünk!

Precíz dokumentáció

Milyen tartalmi és formai követelményei vannak a speciális pályázatos árajánlatoknak? Milyen műszaki paraméterek, engedélyek, eszköz forgalmazási jogosultságok szükségesek egy nyertes pályázat megvalósításához? Mi tudjuk, és így készítjük el ajánlatát!

Hulladékbálázó

Legutóbbi pályázatos projekt

A vállalkozás tulajdonosa értesült a pályázati lehetőségről. Telefonon megkeresett minket, érdeklődve, hogy mikorra tudunk pályázathoz szükséges anyagot összeállítani?

1 órán belül jó lesz? És lett ….  Gyors online egyeztetés, adatok bekérése, anyag összeállítása, küldés a pályázat készítő cégnek. Észrevételek alapján néhány módosítás, kiegészítés, és a végső beadandó anyag 1 órán belül már a futárnál volt! A pályázó cég tulajdonosa külön megköszönte a soron kívüli, gyors és precíz munkánkat. Nagyon szívesen! Az Önök sikerei a mi sikereink is! Várjuk megkereséseiket!  

PÁLYÁZATHOZ ÁRAJÁNLAT

Tapasztalat, szakértelem  Gyorsaság és precíz munkavégzés

Hogyha van lehetőségük pályázni hulladéktömörítő, hulladékprés, bálázógép, üvegdaráló berendezésekre, ne késlekedjenek, kérjenek árajánlatot a pályázathoz azonnal! A gyorsaság és a pontos dokumentáció beadása a legfontosabb. Mi tudjuk, hogy sokszor fél órán is múlhat egy pályázati siker, és néhány apró részlet hiánya is okozhatja a visszautasítást.  Forduljanak hozzánk bizalommal, pályázatos anyagaikat soron kívül és precízen készítjük el.

Az általunk forgalmazott hulladékbálázó, tömörítő, prés- és daráló gépek megfelelnek a pályázati kiírásoknak.

Segítünk a pályázathoz és az Önök problémájához megoldást nyújtó ideális hulladékkezelő gép kiválasztásában!  

REFERENCIÁK

Pályázni szeretnének?

Kérjük legyen kedves megadni, hogy melyik LSM hulladékkezelő berendezésre szeretne pályázathoz szükséges  dokumentációt igényelni. Segítünk a gép-választásban!

info@lsmhungary.hu
Telephely: 1105 Budapest, Harmat u. 32/A
+36 30 950 3968