Bálázógép kicsi V4

Leírás

Bálázógép V4, legkisebb méret, de 4 tonna tömörítő erővel! Fél raklapos bála. Kis mennyiségű karton, fólia, szivacs, textil és vegyes hulladékok bálázására


Az LSM V4 hidraulikus bálázógép a legkisebb hulladéktömörítő a termékpalettán.

4 tonnával tömörít,  kis mennyiségű hulladékok bálázásához ideális (~ 1-2 tonnáig hulladékkal/hó.) Kis helyet foglal, 1 nm körüli helyre van szükség a működtetéséhez. Csendes, strapabíró, gazdaságos kiszerelésű bálakötöző szalaggal használható gép.

Bála súly: 30-80 kg. (hulladéktípus és bála-beállítás függvénye)


V4-legkisebb bálázógép prospektus: IDE kattintson

Kezelhető hulladékok: 

karton/papír, újság, fólia, nátron zsák, különféle műanyagok, textil, szivacs, toll és vegyes hulladékok.

Kiknek ajánljuk?

Kattintson az iparágra a bővebb leíráshoz! 

A kereskedelemben: kisebb közértek, vegyes boltok, nagy forgalmú kis raktárral rendelkező élelmiszer üzletek, drogériák, villamossági boltok, diszkontok, webáruházak, benzinkutak üzemeltetőinek.

Ingatlan üzemeltetésben: irodaházak, bankok, sport létesítmények fenntartóinak.

Iparban és mezőgazdaságban kisebb üzemek, gyáregységek, részlegek hulladékkezeléséhez

logisztika és raktározás területén, rengeteg helyet spórol, nem kell külön dolgozót foglalkoztatniuk, aki a szemetet pakolja, viszi, darabolja. Egy ajtónyitás, néha egy gombnyomás ennyi az összes feladat. Ha kész a bála, egyszerű összekötözést követően a gép automatikusan kibillenti a gépből, fém kidobó szerkezete elnyűhetetlen.

Hulladékkezeléssel foglalkozó vállalkozásoknak,hulladékgazdálkodó cégeknek, hulladék-újrahasznosítás tevékenységi körrel foglalkozóknak. Ideális kisebb partnereik számára, kényelmi szolgáltatásként kihelyezett gépként. Közkedvelt típus, könnyű és eredményes használhatósága miatt.


A PET palackokat és alumínium italos dobozokat is összepréseli, de amennyiben ezek vannak túlnyomó többségben, akkor egy másik típust javasolunk, mely gépnek ez a specialitása. A V5HD 

 


Az  Önök hulladéktípusához és havi/éves mennyiségekhez való berendezés kiválasztásában ingyenes konzultációval segítünk.

Bálázógép, hulladékprés használattal bevétel a hulladékbó

Időpont egyeztetéshez kérem küldjön emailt:

info@lsmhungary.hu