Hulladékkezelés osztályzó cégeknek

5-ös vagy van hova fejlődni? 

Hulladékkezelés skála vállalkozásoknak

Minden egyes konzultáción elhangzik a kérdés: mekkora a baj? hol állunk? van remény? lehet jobban? 

Ők már eljutottak oda, hogy felismerték: probléma a hulladék, biztosan lehet jobban kezelni, költséget csökkenteni, bevételt kihozni belőle…  Hívnak, jövünk, segítünk! 

Ha Ön most kezd el ezzel foglalkozni, hogyha csak érdeklődik, vagy ha komolyan gondolja…. Ez a skála segíteni fog Önnek is, bármilyen típusú tevékenységet folytat a vállalkozásuk, bármilyen típusú hulladékok fordulnak elő, hogy megállapíthassa, hol helyezkedik el cégük a hulladékkezelés mércével mérve. Hogyha lehet javítani rajta, oldalunkon sok olyan anyag található, melyek segítenek ebben. 

Ha készen állnak a változásra: Hívnak, jövünk, segítünk! 

Addig is, hogyan tovább?

Ki mondja, hogy így kell?

Nem kell, ugyan! Semmi sem kötelező! Az viszont tény, hogy akik a legeredményesebbek a hulladékkezelésben, problémamentesen, szemétdíjaikat minimálisra csökkentve, bevételre tesznek szert a hulladékkezelés során.  

 

Hulladékgazdálkodási specialista  szakemberként tudjuk, hogyan lehet drasztikusan csökkenteni a szemétproblémákat és költségeket, valamint mely hulladékból hogyan lehet a legtöbb bevételt kipréselni.

Ügyfeleink szerint, mi vagyunk a leggyakorlatiasabb partner, akivel valaha találkoztak.

Elkészítettük ezt az egyedülálló hulladékkezelés-osztályozó skálát, hogy ezzel is segíthessünk Önöknek, már a felmérésben is.

Ülj le, 1-es vagy

5-ös?

A szelektálástól a környezetvédelemig, a költségcsökkentéstől a munkaerő igényig minden szempontra vessen egy pillantást! A táblázat alapján 2 perc alatt megvan az osztályzat, abból pedig a diagnózis! 

Hányast kapna az Önök cége hulladékkezelésből?

Mi a következő lépés?

Írjon nekünk!