Mobil kukaprés

Leírás

A BP 1100-es típusú kukatömörítő  elektromos áram ellátás nélküli  verziója. A működéshez szükséges energiát a traktor hidraulikája biztosítja.

Bármilyen típusú 1100 literes kukához használható: fém és műanyag egyaránt!

Nincs kompromisszum, nem szükséges a kuka típust cserélni!

Rendelhető 770 literes vagy 660 literes kukához is.

 


A berendezés prospektusa ITT >>

BP1100-Hulladékprés


Ha rengeteg a szemét, nem férnek a kukák, kifolyik a kommunális hulladék….

Drága a szemétdíj, sok a költség (szemétkezelés, emberek, kuka-bérlés, elszállítás) sok helyet foglal, szem előtt van és kellemetlen a szemét látványa? A szemét szaga zavarja a vendégeit, látogatóit, a kóbor állatok, rovarok és rágcsálók környékezik a szeméttárolót?

 


Hulladékpréssel 4 helyett 1 kuka elég LSM BP1100 ezt tudja

Szeretné ezt az összes problémát “kidobni a

szemétbe”?

 

4 kuka helyett 1 -re lesz szüksége!

 


Mutatunk Önöknek egy eredményes eszközt, mely kíméletlenül összepréseli a szemetet, kiszorítja az összes levegőt a kukákból.

Igen, fájdalmas felismerés, de a teli kukák 40-50%-ban levegőt tartalmaznak, így rögtön a pénztárcánk jut eszünkbe és az a sok “szemétbe kidobott pénz”, amit a levegő “tárolása” és  “elszállítása” miatt fizetünk.


Eleget fizetett mostanáig a “levegőért” ? A szemét-gondokból is elege van?

Van jó megoldás,  mutatjuk:


A hulladékpréseket arra fejlesztették és tökéletesítették, hogy használatukkal a lehető legtöbb szemét a lehető legkisebb helyen elférjen. 

A szemétprések gyártásának apropója és kiinduló pontja az az igény volt, hogy a vendéglátó helyeket, szállodákat és éttermeket üzemeltetők (kezdetben ezeken a területeken használták) 

  • bármilyen évszakban

  • bármilyen időjárási viszonyok mellett

  • bármilyen mennyiségű vendég forgalom mellett

képesek legyenek kordában tartani a szemetet és káosz nélkül működtetni a megnövekedett forgalom idején is a hulladékok kezelését. 


Hulladékprés, bálázógép, szelektív hulladék, tömörítés LSM gépekkel

Az üzemeltetett létesítmények környéke mindig rendezett és tiszta legyen, a kuka tárolók környéke higiénikus, melyet a kóbor állatok és a rovarok elkerülnek, ne kelljen sok kukát fenntartani, fizetni.

A lehető legkevesebb legyen a szemét szállítási díj valamint a közvetlenül szeméthez kapcsolódó költségek.


 A BP1100 hulladékprés 4 tonna tömörítő erővel 3-5 kuka tartalmát 1 kukába préseli. 50-75%-os a tömörítési hatékonyság, min. 50%-os költségcsökkenést lehet elérni.

A szemétdíj költség jelentősen lecsökken, az eredményt a pluszban fizetendő előtömörítettnek számító magasabb elszállítási díj sem gyengíti nagy mértékben.

Az aktuális szemét szállítási díjakról és feltételekről szívesen tájékoztatjuk, kérje számításainkat! Azért nem teszünk itt közzé szemétszállítási díjakat, mert régiónként más és más árak vannak, a pontos kalkulációkhoz aktuális és releváns díjak szükségesek.


Jelezzék költségmegtakarítás számítási igényüket, szolgáltatásunk díjtalan!

info@lsmhungary.hu 


Mely vállalkozásoknak ajánljuk a hulladékprés használatát?

Ahol sok ember van, rengeteg a hulladék …

Vendéglátás és idegenforgalomban a hulladékkezelés higiéniai szempontból kiemelt fontosságú /szállodák, apartmanházak, éttermek, cukrászdák, üzemi konyha, rendezvényszervezés, fesztiválok, koncert-helyszínek.

Létesítményüzemeltetés / irodaházak, stadionok, sportcsarnokok, kollégiumok, bankok, apartmanházak, szállodák, piacok, csarnokok, campingek, táborok, iskolákban a jól működő, költség optimalizált modern hulladékkezelés alap!

Egészségügyben / kórházak, klinikák, rendelőintézetek, szanatóriumok, szociális otthonok, fogászati rendelők területén működő hulladékprések a kiemelt higiéniai követelményeknek és alacsony költség-igénynek tökéletesen megfelelnek.

 Olyan egyéb vállalkozásoknál, ahol a havi szemétszállítási díj meghaladja a 100.000 Ft-ot, vagy a felsorolt problémák jelen vannak.


Az  Önök hulladéktípusához és havi/éves mennyiségekhez való berendezés kiválasztásában ingyenes konzultációval segítünk.

Bálázógép, hulladékprés használattal bevétel a hulladékbó

Időpont egyeztetéshez kérem küldjön emailt:

info@lsmhungary.hu