Bálázó gép V8

Leírás

Bálázógép V8, 8 tonnás, közepes méret, fél raklapos bála. Papír, műanyag, textil és vegyes hulladékok bálázására


Az LSM V8 bálázógép a “kis közepes”  hulladéktömörítő a termékpalettán. Kicsit nagyobb és 3 tonnával erősebb a legkisebb V5-s bálázógépnél.

8 tonna tömörítő erővel kíméletlenül elbánik a közepes mennyiségű ~ 1-3 tonna hulladékkal/hó. Nagyon kis helyet foglal, ~ 1nm-t, és kint egy tető alatt is működtethető. Kibír hideget/meleget.


Milyen fajta hulladékokra  javasoljuk a V8-as hulladékbálázó gépet?

karton/papír, fólia, zsákok (műanyag, nátron, Bigbag) nem kemény műanyagok, textilek és vegyes hulladékok.


 

Hulladékkezelés kereskedelem, vendéglátás, ingatlan üzemeltetés

Kiknek ajánljuk?

Kattintson az iparágra a bővebb leíráshoz! 

A kereskedelemben: kisebb közértek, vegyes boltok, nagy forgalmú kis raktárral rendelkező élelmiszer üzletek, drogériák, villamossági boltok, diszkontok, webáruházak, benzinkutak üzemeltetőinek.

Ingatlan üzemeltetésben: irodaházak, bankok, sport létesítmények fenntartóinak.

Iparban és mezőgazdaságban kisebb üzemek, gyáregységek, részlegek hulladékkezeléséhez

logisztika és raktározás területén, rengeteg helyet spórol, nem kell külön dolgozót foglalkoztatniuk, aki a szemetet pakolja, viszi, darabolja. Egy ajtónyitás, néha egy gombnyomás ennyi az összes feladat. Ha kész a bála, egyszerű összekötözést követően a gép automatikusan kibillenti a gépből, fém kidobó szerkezete elnyűhetetlen.

Hulladékkezeléssel foglalkozó vállalkozásoknak,hulladékgazdálkodó cégeknek, hulladék-újrahasznosítás tevékenységi körrel foglalkozóknak. Ideális kisebb partnereik számára, kényelmi szolgáltatásként kihelyezett gépként. Közkedvelt típus, könnyű és eredményes használhatósága miatt.

 


PET palackokat és alumínium italos dobozokat is összepréseli, de amennyiben ezek vannak túlnyomó többségben, akkor egy másik típust javasolunk, mely gépnek ez a specialitása. A V5HD 


Az  Önök hulladéktípusához és havi/éves mennyiségekhez való berendezés kiválasztásában ingyenes konzultációval segítünk.

Bálázógép, hulladékprés használattal bevétel a hulladékbó

Időpont egyeztetéshez kérem küldjön emailt:

info@lsmhungary.hu