Hulladékprés

Drasztikus szemétdíj csökkentés hatalmas hulladékproblémák megszüntetése hulladékprés, kukatömörítő, szemétprés gép segítségével

– Önöknél is egyre több a kuka és zavaró a sok szemét látványa?

– Felháborító, hogy egy nap alatt megtelnek a kukák, 50-80%-a levegő?

– Ijesztő, hogyha megtelnek a kukák, a szél, kóbor állatok és rágcsálók tovább rontanak az amúgy is tarthatatlan szemét-állapoton?

A rossz hír az, ez nem lesz jobb! Egyre több a hulladék minden területen. Az önök vállalkozása évről évre fejlődik, növekszik, ezzel együtt a szemét mennyisége is. Mi a tennivaló?

Hogyha sok a kuka és/vagy gyakoriak a kuka ürítések, magasak a szemétdíj számlák és napi szinten zavaró a sok hulladékprobléma… hatékony, professzionális tömörítő eszköz bevetésére van szükség.

A hulladékprés, szeméttömörítő, szemétprés berendezés bármilyen kuka típushoz használható, legyen fém vagy műanyag, teljesen mindegy. Használata nem igényel speciális kiépítést, kezelői szakképesítést sem hatósági engedélyt.

3-5 kuka helyett 1 is bőven elég lesz! Az eredményessége a nagy erejű tömörítésben rejlik, aminek következtében az 50-80% levegő kikerül a kukákból, a szemét a lehető leghatékonyabban kitölti a kukákat.

Ez a jó megoldás az Önök vállalkozásának?

Kérjen konzultációt! Megtekintjük a helyszínt, eredményességet és megtérülést kalkulálunk, javasolunk, tervezünk.

Díjmentesen! Kockázat? Vesztenivaló?

Ha nem jelentkezik, ha nem tesz végre valamit, akkor sok veszteni valója van!

Emailen jelentkezik vagy telefonon egyeztessünk a konzultációról?

info@lsmhungary.hu

+ 36 30 950 3968

Mind a(z) 2 találat megjelenítése