Bálázógép kicsi V5

Leírás

Bálázógép V5, 5 tonna tömörítő erővel, fél raklapos bála. Papír, karton, zsákok, műanyag, textil, BIGBAG zsákok és vegyes hulladékok bálázására


Az LSM V5 hidraulikus bálázógép a legnépszerűbb kisgép a termékpalettán.

5 tonna préselő ereje tökéletesen elbánik a kisebb mennyiségű (~ 2 tonnáig hulladékkal/hó.) 1 mn-nél kisebb helyet foglal, csendes, észre sem veszi, csak ha a sok hulladékot keresné, ami előtte felhalmozódott, most pedig ez a kis masina profin kezeli és pénzt termel vele.

Bála súly: 50-100 kg. (hulladéktípus és bála-beállítás függvénye)


Berendezés prospektus: IDE kattintson >> 

LSM V5 – kis hulladék bálázógép

A hulladékok közül a leggyakoribbak, melyeket ez a gép típus folyamatosan kézben tud tartani:

karton/papír, fólia, különféle műanyagok, textil és vegyes hulladékok.

Karton dobozok bálázása LSM V5 bálázógéppel

Kiknek ajánljuk?

Kattintson az iparágra a bővebb leíráshoz! 

A kereskedelemben: kisebb közértek, vegyes boltok, nagy forgalmú kis raktárral rendelkező élelmiszer üzletek, drogériák, villamossági boltok, diszkontok, webáruházak, benzinkutak üzemeltetőinek.

Ingatlan üzemeltetésben: irodaházak, bankok, sport létesítmények fenntartóinak.

Iparban és mezőgazdaságban kisebb üzemek, gyáregységek, részlegek hulladékkezeléséhez

logisztika és raktározás területén, rengeteg helyet spórol, nem kell külön dolgozót foglalkoztatniuk, aki a szemetet pakolja, viszi, darabolja. Egy ajtónyitás, néha egy gombnyomás ennyi az összes feladat. Ha kész a bála, egyszerű összekötözést követően a gép automatikusan kibillenti a gépből, fém kidobó szerkezete elnyűhetetlen.

Hulladékkezeléssel foglalkozó vállalkozásoknak,hulladékgazdálkodó cégeknek, hulladék-újrahasznosítás tevékenységi körrel foglalkozóknak. Ideális kisebb partnereik számára, kényelmi szolgáltatásként kihelyezett gépként. Közkedvelt típus, könnyű és eredményes használhatósága miatt.


A PET palackokat és alumínium italos dobozokat is összepréseli, de amennyiben ezek vannak túlnyomó többségben, akkor egy másik típust javasolunk, mely gépnek ez a specialitása. A V5HD 

 


Az  Önök hulladéktípusához és havi/éves mennyiségekhez való berendezés kiválasztásában ingyenes konzultációval segítünk.

Bálázógép, hulladékprés használattal bevétel a hulladékbó

Időpont egyeztetéshez kérem küldjön emailt:

info@lsmhungary.hu